Magic Hair - A hosszú, egészséges hajért
Kosár megnyitása ( 1 )
Deluxe kényeztető csomag
21 990 .-
+ ×
Egységárak megjelenítése
Házhozszállítás belföldre:
1 000 .-
Végösszeg belföldre:
0 .-
Megrendelem
Beváltanád a kuponkódod?
Kuponkódot promócióinkon és Magic Hair eseményeken szerezhetsz. Ha beírod a kódot, már a kedvezmények levonásával kialakított árakat fogod látni.
Szállítási információk külföldre
Házhozszállítás külföldre:
2 000 .-
Végösszeg külföldre:
0 .-


Ha ismered és használod, vagy mindig is ki akartad próbálni Magic Bright tápláló és fényesítő krémünket, akkor most van egy nagyon jó hírünk a számodra. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érhessünk el, és kihozzuk hajadból a maximumot, Magic Bright termékünket 2 új családtaggal bővítettük, így alkotva meg a növényi őssejtek erején alapuló, hajregeneráló Magic Bright termékcsaládot.

A gondos és megfelelő hajápolás első lépcsőfoka a hajmosás. Az egyedülálló Magic Bright termékcsaládban pedig minden olyan terméket megtalálsz, amire a hajmosás során szükséged lesz. Bemutatkozik a Magic Bright tisztító és hidratáló Sampon (250ml), a Magic Bright regeneráló és újjáépítő Mask (250ml), valamint a jól ismert Magic Bright tápláló és fényesítő krém (150ml). . A termékcsalád hatóanyagait úgy válogattuk össze, hogy azok egymás hatását erősítsék. Ez a különleges kombináció segíti a hajhagymák megfelelő működését, így gondoskodásodat szervezeted egészséges, pihe puha és fénylő hajkoronával hálálja meg. A gondos és megfelelő hajápolás első lépcsőfoka a hajmosás. Az egyedülálló Magic Bright termékcsaládban pedig minden olyan terméket megtalálsz, amire a hajmosás során szükséged lesz. Bemutatkozik a Magic Bright tisztító és hidratáló Sampon (250ml), a Magic Bright regeneráló és újjáépítő Mask (250ml), valamint a jól ismert Magic Bright tápláló és fényesítő krém (150ml). A termékcsalád hatóanyagait úgy válogattuk össze, hogy azok egymás hatását erősítsék. Ez a különleges kombináció segíti a hajhagymák megfelelő működését, így gondoskodásodat szervezeted egészséges, pihe puha és fénylő hajkoronával hálálja meg.

A haj egészsége, szépsége és csillogása a megfelelő ápoláson múlik. Ez pedig a megfelelő sampon, balzsam és hajvégápoló kiválasztásával kezdődik.

Sampon, Maszk, Cream BemutatóSampon, Maszk, Cream Bemutató
Hiszel a természet erejében?
Az őssejtek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a haj és a köröm megfelelő regenerációjában és megújulásában.


A Magic Bright termékcsalád fő összetevőit a svájci alma (Malus Domestica) héja alól kinyert növényi őssejtek biztosítják. A növényi őssejtek az emberi felnőtt őssejtekhez hasonló genetikai faktorokkal rendelkeznek, mellyel befolyásolható a bőrünk, a hajhagymáink őssejtjeinek működőképessége és vitalitása. A Magic Bright termékekben megtalálható növényi őssejtek növelik a haj rugalmasságát, erősítik a hajrostokat. lassítják a haj öregedését, és megakadályozzák a hajhullást.


bal oldali dekorációA termékcsalád egyéb hatóanyagai:
Hajhagyma háttér
Hajhagyma háttér
Hatóanyagok
Kationos kondicionáló hatóanyagok
(pozitív töltöttségű):
A sérült hajszerkezet negatív töltöttségű, a keratin kötések szakadása miatt. Ez a negatív töltöttség eredményezi azt, hogy a haj töredezett, kócos, nehezen fésülhetővé válik. Ezért is lehetnek olyan hatásosak a Magic Bright termékek, mert pozitív töltöttségű hajápolók, melyek megragadnak a hajszerkezet felszínén, semlegesítik a negatív töltöttséget és kiküszöbölik a statikus elektromosságot. Így elkerülhető lesz a haj töredezettsége, a kutikula felszíne pedig simává válik. Továbbá a pozitív kondicionálók egyszerre lágyítják, hidratálják és táplálják a hajat és a fejbőrt. Ezek a hatóanyagok mind a 3 termékben megtalálhatóak.
Lila köd dekocáricó
Hatóanyagok
Mikro emulziós tápláló olajok:
A Magic Hair termékcsalád megalkotásakor az egyik fő szempont volt a haj megújítása, a hajszerkezet belülről fakadó regenerálódása. Ennek megvalósulásához, mikro emulzió (mikroszkopikus méretű olajcseppek) formájában tápláló olajok kerültek a Magic Bright samponba. A kis olajcseppek méretük miatt képesek átjutni a kutikulán egészen a hajhagymákig és ott táplálni a hajszerkezetet kívülről és belülről egyaránt.
Hatóanyagok
Növényi fehérjekomplex:
A Magic Bright Mask olyan növényi fehérjékből álló hatóanyagokat tartalmaz, melyek erősítik és helyreállítják a hajszerkezetet. A termék használatával növekszik a haj ellenálló képessége a mechanikai hatásokkal szemben pl. a fésülés okozta hajtöredezés. Ez az ellenálló képesség hosszasan kitart majd, akár a jövőbeli károsító tényezőkkel szemben, mint pl. a hajvasalás, napsütés okozta káros hőhatások, valamint megóvja a haj fényét és színét is.
bal oldali dekoráció
Te is hosszú és egészséges hajat szeretnél?


Ismerd meg közelebbről haj és szépségvitaminjainkat, melyek segítségével álmod akár valóra is válhat. Ha dúsabb és egészségesebb hajkoronát szeretnél, akkor válaszd a Magic Hair kapszulát, vagy a +5 vitaminnal gazdagított Magic Hair Max-ot, esetleg rendelj a Magic Splash pezsgőtablettákból. Közös tulajdonságuk, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy gyorsabban növeszthesd a hajadat, hogy ellásd a kellő vitaminokkal és visszaállíthasd hajad természetesen fényes állapotát! Az igazán látványos változásért minimum a 3 hónapos kúra ajánlott.
Magic Hair MAX Hajvitamin + 5 összetevővel és maximális hatékonysággal.
Bővebben   →

Magic Hair Splash Szépségital, mely hozzájárul a haj, körmök és bőr szépségéhez.
Bővebben   →

Magic Hair Természetes hajvitamin a gyönyörű és élettel teli hajért.
Bővebben   →
Hogy mitől ilyen hatékony? A válasz a növényi őssejtekben rejlik!
Magic hair hatása dekorációMagic hair hatása dekoráció
Dekoráció
Szervezetünk folyamatosan küzd a káros külső hatások ellen, és igyekszik minél inkább fiatalon tartani minden sejtjét. Őssejtjeink egész életünkben a fiatalságunk megtartásán és testünk megújításán munkálkodnak, ugyanakkor idővel egyre inkább elfáradnak. Ilyenkor érdemes egy kis segítséget kérnünk a természettől!

Az őssejtek nem csupán az emberi szervezetben, de a legtöbb élőlényben egyaránt megtalálhatóak. Különlegességük, hogy ún. mitotikus sejtosztódással (vagyis két ugyanolyan sejt létrehozásával) képesek a test különféle funkcióit ellátó sejtjeivé alakulni, így „átvállalni” azok szerepét. A szépségiparban éppen emiatt a varázslatos képességük miatt alkalmaznak egyre több ápoló és tápláló szer esetében növényi őssejteket. Segítségükkel a roncsolódott, sérült szöveteknek (pl. a haj szöveteinek) a regenerációja látványosabb és gyorsabb lehet.
Dekoráció
Kinek ajánljuk a Magic Bright regeneráló termékcsalád használatát?
Egy fénylő, csillogó, puha haj könnyen felhívja magára a figyelmet, bárhol is járjunk a világban. Ha te is szeretnéd visszakapni hajad egészséges állapotát, természetesen tündöklő fényét, és hiszel a természet erejében, akkor a Magic Bright hajápoló termékcsaládot bátran ajánljuk neked. Már az első használat után érezni fogod a svájci alma (Malus Domestica) héja alól kinyert növényi őssejtek tápláló, regeneráló és fényesítő hatását. Emellett a trió ínycsiklandozó illatáról sem feledkezhetünk meg, ami több napig is elkísérhet.


Lila köd dekocáricó
Lila köd dekocáricó
Elötte utána kép

Neked találták ki a Magic Bright
termékeket ha:
egy igazán megbízható hajápoló termékcsaládot keresel, ami egyszerre gondoskodik a haj hidratáltságáról és regenerálódásáról, valamint segít visszanyerni a haj természetes állapotát és fényét.
Lila köd dekocáricó
szereted, hogy egy csomagban megvásárolhatsz minden szükséges terméket, ami a megfelelő hajápoláshoz elengedhetetlen, ráadásul mind ezt kedvezményes áron szereznéd be.
nem szeretnél minden hónapban új samponra, balzsamra vagy hajvégápolóra beruházni, mert a Magic Bright termékek mellet ilyesmire nem is lesz szükség. Koncentrált összetételüknek köszönhetően, hajmosásonként elég csak egy kis mennyiséget felhasználni, a hatás így is látványos és érezhető lesz.
nem szeretnél a hajaddal kísérletezni ezért megbízható hajápoló termékeket keresel.
hosszútávon növelnéd hajad ellenálló képességét a külső károsító tényezőkkel szemben emellett újra életre keltenéd fénytelen és töredezett hajvégeidet.
szeretnéd, hogy hajad egészséges legyen, és gyorsabban nőjön.
puha és könnyen kifésülhető hajra vágysz.
Lila köd dekocáricó
bal oldali dekoráció

Szereted formázni a hajad? Tedd ezt professzionális eszközökkel a szalon érzetért!Magic Wind Gyengéd hajszárító ionizáló technológiával.
Bővebben   →

Magic Steaming Iron Kíméletes gőzölős hajvasaló.
Bővebben   →

Magic Curly 3 az 1-ben hajgöndörítő cserélhető titánium fejekkel.
Bővebben   →
Magic Bright Sampon:
Magic Bright Reminder
Lila köd dekocáricó

Magic Bright Sampon:

A Magic Hair Bright termékcsalád otthoni, 3 komponensű hajápoló szettje, egy olyan professzionális sampont tartalmaz, mely a növényi őssejtek ereje mellett nagy gondossággal kiválasztott összetevőivel tisztítja, hidratálja valamint regenerálja és erősíti a károsodott hajszerkezetet, emellett gyönyörű fényt ad az igénybe vett hajnak.

Hajmosás közben, a samponban található tápláló olajok, mikro emulzió formájában, kis méretüknek köszönhetően átjutnak a kutikulán, egészen a hajhagymákig és ott táplálni kezdik a hajszerkezetet kívülről és belülről egyaránt. A Magic Bright Sampon (250ml) használatával a haj megkapja mind azt a tápanyagot, ami ahhoz kell, hogy megakadályozzuk a haj kiszáradását, töredezettségét és nehezen kezelhetőségét.
Magic Bright Reminder
Lila köd dekocáricó

Egyedülálló tulajdonságai:

Tovább
 • Növényi őssejtekkel, tápláló olajokkal és ásványi anyagokkal mélyen táplája a hajat.
 • Ápolja és hidratálja az igénybe vett hajat.
 • Regenerálja és építi a hajszerkezetet.
 • Csökkenti és hosszútávon megelőzi a hajtöredezést.
 • Megőrzi a haj egészséges fényét és puhaságát.
 • Segíti a gyorsabb hajnövekedést

Használata:

Tovább
A Magic Bright sampon használatával teljesen eltüntethető a kosz, a hajformázók maradványai valamint a zsír a hajról, mindemellett kivételes frissességet is biztosít a haj számára. Alaposan vizezzük be a hajat, nyomjunk a hajhossznak megfelelő mennyiségű sampont a kezünkbe, majd oszlassuk el a tenyerünkön. Egyenletesen kenjük a hajra, masszírozzuk bele a fejbőrödbe és a hajtövekbe. Ha egy kicsivel több nyomást alkalmazunk a samponnal való munka során, akkor hatékonyabb lesz a zsír eltávolítása. Habzásig mossuk a hajat. A samponnak nincs szüksége hatóidőre, ezért akár azonnal le is öblíthetjük bő vízzel. Hajmosáskor lehetőleg kézmeleg vízzel öblítsük ki a hajat, mert ez megkíméli a hajszálak külső sejtrétegét, a kutikulát, mely nedves állapotban nagyon érzékenyen reagál a hőre.

Összetevők:

Tovább
Víz, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragance, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Chloride, Amodimethicone, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Quaternium-80, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, C11-C15 Pareth-7, Diazolidinyl Urea, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Sodium Benzoate, Polyquaternium-39, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Phenoxyethanol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Lila köd dekocáricó
Magic hair hatása dekorációMagic hair hatása dekoráció
Lila köd dekocáricó
A hajhosszt nem kell külön megmosni, elegendő rá annyi sampon, amennyi öblítéskor éri. Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az a terület zsírosodik, nem pedig a haj teljes hossza. Ha szükségét érzi, ismételje meg a samponos mosást még egyszer. A tökéletes eredmény érdekében használja a termékcsalád többi tagját is! A Magic Bright Sampon akár naponta használható, minden hajmosáskor.
Magic Bright Mask:Magic Bright Reminder
Lila köd dekocáricó

Magic Bright Mask:

A Magic Bright samponnal megmosott haj, nyitott kutikuláin keresztül a hajszerkezet képes felszívni a Magic Bright Mask összetevőiből, a szükséges tápanyagokat. A kondicionáló olyan növényi fehérjékből álló hatóanyagokat is tartalmaz, melyek erősítik és helyreállítják a hajszerkezetet, így növelve a haj ellenálló képeségét a mechanikai hatásokkal szemben. Ez az ellenálló képesség hosszasan kitart majd, akár a jövőbeli károsító tényezőkkel szemben is. Ahhoz, hogy a haj meg tudja tartani ezeket az értékes komponenseket, a kondicionáló egységesen zárja be a hajszerkezetet.

A Magic Bright Mask (250ml) a tápanyagok mellett a nedvességet is bezárja a hajszerkezetbe, ezzel megelőzve a haj kiszáradását. Ezért is érezhető már az első használat után, hogy milyen intenzíven hidratálja a hajat, a Magic Bright professzionális kondicionálója.
Magic Bright Reminder

Egyedülálló tulajdonságai:

Tovább
 • Biztosítja a haj optimális hidratáltsásgát.
 • Regenerálja és javítja a hajszerkezetet.
 • Megelőzi és csökkenti a hajtöredezést.
 • Visszaadja a haj fényét, rugalmasságát és puhaságát.
 • Segíti a gyorsabb hajnövekedést
 • Növényi őssejtekkel, tápláló olajokkal és ásványi anyagokkal mélyen táplája a hajat.

Használata:

Tovább
Hajunknak samponozás után szüksége van az ápolásra, ezért minden hajmosás után használjunk hajbalzsamot. A sampon a haj tisztításáért felelős, enyhén lúgos kémhatásával kicsit megnyitja a haj külső szerkezetét, a balzsam pedig ápolja a hajat és a samponnal ellentétesen semlegesíti annak kémhatását és lezárja a hajszerkezetet. Nem nehéz belátni, hogy a kettő egyszerre képtelenség, ezért mindenképp ragaszkodjunk a külön samponhoz és balzsamhoz. Érezhető lesz a különbség!

A samponnal megmosott nedves haj hosszán oszlassunk el egy mogyorónyi mennyiségű Magic Bright kondicionálót, amit masszírozzunk gyengéden a hajba. Hosszabb és dúsabb haj esetén, ezt a mennyiséget kicsit növelhetjük, de ne vigyük túlzásba, hiszen a Magic Bright Mask koncentrált összetételének köszönhetően, egy kevés mennyiség is elég belőle.

Fontos, hogy a hajbalzsamot kizárólag a haj hosszának alsó felén szabad alkalmazni, így elkerülhetjük annak elnehezedését.

Hagyjuk hatni 1-3 percig, majd alaposan, bő vízzel öblítsük ki.

A Magic Bright Mask akár naponta használható, minden hajmosáskor. A tökéletes eredmény érdekében használja a termékcsalád többi tagját is!

Összetevők:

Tovább
Víz, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Hydroxyethylcellullose, Parfum/Fragance, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Trideceth-12, Diazolidinyl Urea, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Glycerin, Lecithin, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Lila köd dekocáricó
Lila köd dekocáricó
Magic Bright Reminder
Magic hair hatása dekoráció
Lila köd dekocáricó
bal oldali dekoráció
Magic Bright tápláló és fényesítő krém:Magic Bright Reminder
Magic Bright Reminder

Magic Bright tápláló és fényesítő krém:

A Magic Bright tápláló és fényesítő krém egy olyan rendkívül intenzív, öblítés nélküli tápláló és regeneráló krém, ami puhává, könnyen kifésülhetővé és gyönyörű fényessé varázsolja a hajat. Emellett fiatalítja és elősegíti a hajrostok megerősödését azok teljes hosszában.

A Magic Bright Cream (150ml) visszaállítja az egészséges haj puha tapintását és természetes fényét. Javítja a haj rugalmasságát és ellenálló képességét, aminek az eredményeképp kevesebb lesz a töredezett hajvég. Miért szeretjük annyira? Mert már az első használat után érezni fogod a svájci alma (Malus Domestica) héja alól kinyert növényi őssejtek tápláló, regeneráló és fényesítő hatását. Ínycsiklandozó illata pedig több napig elkísér majd!

Egyedülálló tulajdonságai:

Tovább
 • Visszaadja a haj természetes fényét és puhaságát.
 • Megkönnyíti a fésülködést.
 • A haj felszínét egyenletesebbé és selymesebbé teszi.
 • Értékes tápanyagokkal tölti fel hajvégeket.
 • Regenerálja és javítja a hajszerkezetet.
 • Megelőzi és csökkenti a hajtöredezést.
 • Nem kell kimosni a hajból így hosszútávon védi a hajat a káros hatásoktól.
 • Növényi őssejtekkel, tápláló olajokkal és ásványi anyagokkal mélyen táplája a hajat.

Használata:

Tovább
Hajmosás után, nyomjunk egy kisebb mennyiséget a kézbe, majd oszlassuk el egyenletesen a megtisztított nedves haj tejes hosszán. A Magic Bright tápláló és fényesítő krémet nem kell kimosni a hajból így biztosítja a hosszantartó hajvég védelmet. Bártan alkalmazzuk minden hajmosás után. A tökéletes eredmény érdekében használja a termékcsalád többi tagját is!

Összetevők:

Tovább
Víz, Cyclopentasiloxane, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethiconol, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Polyquaternium-7, Parfum/Fragance, BHT, Xanthan Gum, Glycerin, Lecithin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Edta, PPG-1 Trideceth-6, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Lila köd dekocáricó
Bővebben
Ez a csomag
Férfi terméket tartalmaz
Ez a csomag
Női terméket tartalmaz
Ez a csomag
férfi és női terméket is tartalmaz


munkanapon belül
  ingyen  
házhozszállítjuk!
Ajjaj, ezt a terméket már megint elkapkodták, de ne csüggedj, már úton van az utánpótlás! Van még egy jó hírünk! Előrendelési lehetőséget kínálunk erre a termékre, így biztosíthatjuk, hogy amint beérkezik hozzánk a termék pár nap múlva már kézhez is kaphatod. Fizess online, rendeld elő és December 1-6. között érkezik is hozzád a csomagod! Előrendelést csak OTP Simplepay online bankkártyás fizetéssel rögzíthetsz, utánvétes fizetésre nincs lehetőséged.
  Kosárba helyezem   Előrendelem Átmenetileg nem rendelhető
Kérdésed van? Szívesen segítünk!
Kérjük, add meg telefonszámodat, hogy munkatársunk a lehető leghamarabb vissza tudjon hívni! A visszahívás számodra nem jár költségekkel
Visszahívást kérek

A visszahívás számodra nem jár költségekkel
Ez a csomag Férfi terméket tartalmaz
Ez a csomag Női terméket tartalmaz
Ez a csomag férfi és női terméket is tartalmaz