Nyári kiárusítás - Verhetetlen árak! - akár 40% kedvezmény Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

Fizetés és szállítás

Belföldön

Fizetés

Utánvét
A csomagod árát (és az esetleges szállítási költséget) átvételkor kell kifizetned készpénzben, a futárnak.
Bankkártyás fizetés
OTP SimplePay
Fizessen gyorsan és kényelmesen bankkártyával, az OTP SimplePay felületen keresztül. A csomagod árát ( és az esetleges szállítási költséget ) online bankártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni az OTP SimplePay rendszerén keresztül.Ehhez nem feltétlenül szükséges OTP bankkártya, illetve SimplePay fiók, hiszen egyszeri használatra is van lehetőség regisztráció nélkül. A felugró ablakba írd be bankkártyád adatait, majd kattints a fizetés gombra.
UniCredit Bank
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz

Panaszkezelés, reklamáció benyújtásának módja és feltételei: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

További információ a linkre kattintva elérhető!

Szállítás

Csomagodat a futárszolgálat a csomagjánlatban feltüntett ídőszakon belül házhoz szállítja (erről az értesítő e-mailben kapsz pontos információt) az általad megadott címre. Promóciós időszakban a szállítási idő megnövekedhet. Ha 1 héten belül nem kapod meg csomagodat, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@magichair.hu email címen!

*munkanapok: hétfőtől péntekig (esetenként munkanappá nyilvánított szombati napok)

Külföldön

Fizetés

Külföldi rendelés leadásánál nincs utánvétes lehetőség.
OTP SimplePay
A csomagod árát (és az esetleges szállítási költséget) csak online bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni az OTP SimplePay rendszerén keresztül. Ehhez nem feltétlenül szükséges OTP bankkártya, illetve SimplePay fiók, hiszen egyszeri használatra is van lehetőség, regisztráció nélkül.
UniCredit Bank
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.

További információ a linkre kattintva elérhető!

Szállítás

Csomagodat a futárszolgálat pár munkanapon belül házhoz szállítja (erről az értesítő e-mailben kapsz pontos információt) az általad megadott címre.
Teszt Kommentelő
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus atque, dolor eaque eum excepturi iusto laboriosam minima odio sapiente sint soluta, tenetur. Modi, quaerat temporibus! Ex iste natus numquam voluptatem.
Még több vélemény ( ... db )
image
Pink Sparkle
csomagbox_2
9809
... Ft helyett ?
... Ft
...%
Ízgarancia ? Kipróbálási garancia ?
Az elmúlt 99 nap legalacsonyabb ára!
Ennyit spórolsz a csomaggal: 16 260 Ft i
A csomag tartalma:
Mélyápolás
Fontos fogyasztási javaslat
Egységárak megjelenítése
Szállítás ~ 1-3 munkanap Ingyenes
Biotin Bomb Gumivitamin
Extra adag biotin
9 999 Ft
0 Ft
Sikeresen kosárba helyezted!
Kosár megtekintése