HALLOWEENI KREDITBEVÁLTÁS - MEGHOSSZABBÍTVA !
Néhány késedelmes szállítás miatt nyereményjátékunkat meghosszabbítjuk 2018. november 23. éjfélig. Így mindenkinek lehetősége nyílik, hogy kivegye a részét a nyereményekből! Ne felejts el legörgetni és nyereményekre váltani vásárlásodat!
Váltsd be vásárláskor kapott kreditjeidet, és nyerd meg értékes nyereményeinket! Nincs más dolgod, mint beütni a számlán, a megjegyzésben (az aláírások helye felett) található kódot a felületre, majd elkezdeni kifaragni a képen látható tököt - számítógépen az egér, mobilon pedig az ujjad segítségével. Figyelj, hogy a magán a tökön legyen a kurzor, amikor elkezded a faragást! Ha kész vagy, és ha a tök belsejében hármon ugyanazt a termékképet látod, akkor gratulálunk, mert megnyerted az egyforma ábrákon szereplő nyereményt!

A kreditek beváltásának időszaka: 2018.11.05-11.23.

Vedd ki a részed az összesen 2 MILLIÓ forint értékű nyereményből!
Szörnyen jó nyereményeink:
1 db iPhone X okostelefon
Egy szerencsés vásárlónk viheti hazaa fődíjat, egy vadiúj iPhone X telefont. Az ikonikus feloldógomb már a múlté, köszöntsd az új technológiát, ugyanis a legújabb iPhone egyetlen érintésre, szóra vagy pillantásra feloldja neked – és csak neked - a képernyőt! Fantasztikus képek késztésére tervezték: még élethűbb színárnyalatok, háttérelmosódás effekt és innovatív dupla kamera rendszer segíti a tökéletes képek elkészültét.

1 db GoPro Hero 7 akciókamera
Szereted a kalandokat és legszívesebben minden pillanatot megörökítenél? Segítünk, egy GoPro Hero7 akciókamera várja gazdáját nyereményjátékunkban. A GoPro-t bármilyen extrém körülmények között használhatod és szuper felvételek készülhetnek akár még a víz alatt is. Kis kamera, nagy tudással.

3 db 50.000 forintos, 5 db 20.000 forintos és 10 db 10.000 forintos IKEA ajándékkártya
Eltört? Elromlott? Vagy csak meguntad? 50.000, 20.000 vagy 10.000 forint értékben mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy csinosíts kicsit otthonodon, hiszen IKEA ajándékutalványt is nyerhetsz. Legújabb trendek, minőségi bútorok és kiegészítők: mindezt az IKEA-ban találod.

2 db 25.000 forintos Media Markt ajándékkártya
Két szerencsés vásárlónk a nyereményjáték során gazdagabb lehet egy 25.000 forintos Media Markt ajándékutalvánnyal. Háztartási kis- és nagygépek, szórakoztató elektronikai cikkek? Döntsd el te, hogy mire szeretnéd felhasználni a kártyát és vedd meg, amire igazából szükséged van!

10 db 20.000 forintos Zara ajándékkártya
Elegáns és kifinomult stílus? Játékosaink közül tízen nyerhetnek értékes ruházati ajándékutalványt, hiszen 10 db 20.000 forint értékű Zara ajándékkártya is bekerült a nyeremények közé!

100 db Magic Bright tápláló és fényesítő krém
Természetesen a hajad szépségéről sem feledkezhetünk meg, így 100 db Magic Bright tápláló és fényesítő krémből is sorsolunk köztetek. A növényi őssejteket tartalmazó krém neked is csillogó és illatos hajat eredményez már az első használat után.

100 db választható Csodakefe
Azért pedig, hogy a reggeli fésülködést is megkönnyítsük, 100 db Csodakefét is behelyeztük a nyeremények közé. Több száz sörtéjének köszönhetően nem húzza a hajat és a legmakacsabb gubancokat is képes fájdalom nélkül eltávolítani. A kefék teljes mértékben vízállóak, és 115 fokig pedig hőállóak is!

100 db 40%-os, 200 db 20%-os és 500 db 10%-os Magic Hair kupon
Ezekkel a kuponokkal kedvezményben részesülhetsz a következő vásárlásod alkalmával, ha Magic Hair termékeket vásárolsz. Tartsd fenn hajad természetes fényét és fokozott növekedési tempóját a Magic Hair vitaminokkal! A kupon az akciós termékekre és csomagajánlatokra is érvényes, és 2019. június 30-ig használhatóak fel.Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy nyeremények színben eltérhetnek a hirdetéseken és az oldalon látható modellektől!

Játékszabályzat: https://magichair.hu/halloween-nyeremenyjatek-jatekszabalyzat/
Küzdj meg a tökkel a nyereményekért!
Nincs más dolgod, mint online vásárlásod után várni a GLS futárt, aki kézbesíti neked a csomagot. A rendelésedhez csatolt számlán fogod megtalálni (az aláírások helye felett) azt a HW-vel kezdődő kuponkódot, amely feljogosít a játékra. Ezt egyszerűen csak írd be a felületre, nyomj a Tovább gombra és kezdd el kifaragni a képen látható tököt a kurzor/kés segítségével. Figyelj, hogy a kurzor a tökön legyen, mikor elkezded a kaparást, és hogy nagy felületen faragj, hiszen csak így lesznek láthatóak a kártyák alatt található ábrák! Ha a tök kifaragása után a tök belsejében látható három kép megegyezik, megnyerted az ábrákon látható nyereményt!

Amennyiben a csomagodat a White Hair szalonban vásárolod meg, egy kis kártyát fogsz kapni vásárlásodkor. Ezen a kártyán található az azonosító kódod, amelyet a nyereményjáték oldalra beírva tudsz részt venni a játékban. Add meg az e-mail címedet, faragd ki a tököt, és ha a kaparás után a három ábra megegyezik, megnyerted a képen látható nyereményt! Figyelj, hogy nagy felületen faragj, hiszen csak így lesznek láthatóak a kártyákon található ábrák!
Mit tegyek, ha nyertem?
Ha három ugyanolyan ábrát látsz a tök kifaragása után, tiéd a képen látható nyeremény. Ezután írd meg nekünk az alábbi Facebook poszthoz kommentben, hogy mi a te nyereményed: LINK

Küldeni fogunk egy értesítő e-mail is a nyereményedről a megadott e-mail címre.

A kuponos nyereményeket az értesítő e-mailben küldjük ki, a tárgynyereményeket pedig igyekszünk egy héten belül eljuttatni hozzád. A csomag átvételekor szeretnénk megkérni arra, hogy készíts videót annak kibontásáról vagy fotózd le a tartalmát (persze, úgy hogy te is látszódj), és küldd el nekünk a nyeremenyjatek@magichair.hu e-mail címre.

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz, irány a tökfaragás!
Egy kis kedvcsináló
Múltkori nyereményjátékunk hatalmas sikert aratott, nézd meg, hogy akkor ki milyen ajándékot vihetett haza tőlünk!Ne felejts el te sem hozzászólást írni Facebook posztunkhoz, ahol folyamatosan nyomon követheted, hogy ki mit nyert! A Magic Hair és a White Hair szalon szülinapi promócióiban nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, szemezgess a kommentek között és játssz velünk! Célunk, hogy a te arcodra is csokit mosolyt csalhassunk csak úgy, mint előző nyerteseinknél!
Kód megadása
Tovább